Η Spiral Media ανέλαβε το filming και το editing δύο promo video για τον πανελληνιο διαγωνισμό του Southern Comfort Video Stories όπου η βαθμολογία του βίντεο μας ήταν η μεγαλύτερη κερδίζοντας έτσι την πρώτη θέση σε όλη την Ελλάδα στο Southern Comfort Video Contest! Οι παραγωγές που δημιουργήσαμε συγκέντρωναν σχεδόν το σύνολο της συνολικής βαθμολογίας και έτσι οι παραγωγές μας έδωσαν μεγάλη ώθηση στον Κώστα ώστε να βγει νικητής! Στο πρώτο βίντεο το filming έγινε στο Gallaria beach bar στο νομό Πιερίας με φόντο τον Ολυμπο όπου παρουσιάστηκε το cocktail του Κώστα σε ένα ξεχωριστό μέρος συνδιάζοντας την τοποθεσία με τη δημιουργία και την παρασκευή του cocktail και με τη χρήση γραφικών στο τέλος για τα υλικά.

Στο δεύτερο promo υπήρχε το σενάριο του διαγωνισμού το οποίο έλεγε οτι υποδύεσαι ένα χαρακτήρα και ζεις την εποχή της ποτοαπαγόρευσης και σκοπός σου είναι να πείσεις τον πρωτο πελάτη σου να παραγγείλει Southern Comfort και να του φτιάξεις το cοcktail σου. Το αποτέλεσμα έγινε σε ένα βίντεο διάρκειας 1:50λεπτών όπου ο πρώτος πελάτης του Κώστα βρίσκεται έξω από το μαγαζί μπαίνει προσεκτικά μέσα ακολουθεί ο διάλογος με τον Κώστα και στη συνέχεια η παρασκευή του cocktail.

format 1080p - Cameras Used Canon 5DMKIII - DJI3Pro

Our project for Southern Comfort Video Stories include 2 videos, the first was filmed at Gallaria beach bar at Mt Olympus and the second at Bootleger bar.